windows-vista-vs-ie7
Novinka Windows Vista vs. IE7+

Windows Vista vs. IE7+

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

29. 5. 2006 00:00 7

V cestě za zvýšenou bezpečností musí Microsoft podniknout další krok. Tím je vypuštění nové verze Internet Exploreru (konečně). Být všemocným Billem se však obávám, že už je pozdě. Proč?

Reklama

 

Windows Vista vs. IE7+
i Zdroj: PCTuning.cz

Potencionální zákazník už mohl přejít na konkurenční produkty, které jsou nabízené dokonce zadarmo. Nejde jen o otázku bezpečnosti, už dávno jsem si zvykl že koncoví uživatelé moc neřeší škodlivý malware (ale o to častěji formátují >:) ). Produkty jako Opera nebo se všemi plug-iny nainstalovaný firefox dokáží to, o čem se stávajícímu IE ve verzi 6 může nechat jenom zdát.

Microsoft tedy plánuje uvolnit již sedmou verzi internet exploreru, nebude to však tak jednoduché. Bude se distribuovat  ve dvou verzích, ačkoliv jsou obě naprogramovány na stejném základu. Microsoft si tím chce zajistit větší exkluzivitu pro přicházející Windows Vista.

IE7+, jak se bude označovat verze pro Windows Vista, bude navíc obsahovat například chráněný režim, rodičovskou kontrolu nebo také zlepšené síťové diagnostické nástroje. Ty vzhledem ke své povaze nemohou být použité ve starších operačních systémech.

Windows Vista se však začíná ponořovat do dalšího zpoždění.

Podle guru3d.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama