test-arctic-cooling-silentium-t2
Novinka Test: Arctic Cooling Silentium T2

Test: Arctic Cooling Silentium T2

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

29. 5. 2006 00:00 3

Nevím jak vy, ale já zkrátka ulítávám na počítačových skříních s průhlednými bočnicemi a pár blikátky. Ty bohužel pokulhávají svou funkčností, ale naštěstí jsou tu i jiné, které neoslňují svým vzhledem, nýbrž parametry.

Reklama
Test: Arctic Cooling Silentium T2
i Zdroj: PCTuning.cz

 

S Arctic Cooling Silentium T1 jste se mohli již seznámit na stránkách PCT, jeho nástupce s označením T2 si vzali na paškál redaktoři techgage.com. Case, která pojme motherboardy micro až full ATX má rozměry 18 x 43.5 x 46 [cm]. Ačkoliv je vyrobena z materiály SECC o tloušťce 0,8mm váží poměrně úctyhodných 11,5kg. Největší problém u "tichých" skříní je přítomnost aktivního větrání, to je zde zastoupeno čtyřmi ARCTIC Fan 3 (80mm - hlučnost 0,8sonne).

Z obrázku je patrné, že vnitřní uspořádání skříně je odlišné od toho obvyklého. Zdroj se zde nachází přímo pod pevnými disky a optickými mechanikami. Jeho původní polohu obsadily dva větráky, které odvádí ven teplý vzduch. Dodávaný zdroj není určen pro high end sestavy, jeho výkon by měl být pouze 350W.

Kromě teplotních testů se redaktor zaměřil i na dodávaný zdroj, v testech si skříň vedla dobře. Své poslání by přesto nalezla nejspíše jako case pro HTPC, s klasickou sestavou obdržela hodnocení jen 6/10.

Podle techgage.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama