mushkin-650w-zdroj
Novinka Mushkin: 650W zdroj

Mushkin: 650W zdroj

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

15. 5. 2006 00:00 2

Firma Mushkin je s námi už od roku 1994 a ze svého Denverského sídla dala dnes vědět, že se chystá vstoupit na trh výrobců zdrojů. Jejím prvním počinem bude Mushkin Enhanced Power XP-650.

Reklama

 

Obal produktu je vyveden v bílé barvě a je na něm zobrazen stručný popisek, obrázek a logo. Samotný zdroj je v šedé barvy a dodávané kabely k němu jsou stíněné. Stíněný je i kabel do elektrické sítě, k žádným interferencím by tedy nemělo docházet. Výfukový větráček je podsvícen zelenou barvou.

Zdroj by měl vycházet z produktů firmy Topower, jak naznačuje vnitřní layout odkrytovaného XP-650. Už zběžný pohled nám také prozradí, že stínění sahá přesně do krytu, uvnitř jsou kabely jen volně svázány. Proudění vzduchu zdrojem obstarávají dva 80mm větráčky.

Mushkin: 650W zdroj
i Zdroj: PCTuning.cz


Vlastnosti zdroje v tabulce

Závěrem recenze bývá testování a neminulo nás ani dnes. Výkon se měřil na dvou sestavách (AMD a Intel - non OC a OC), kdy se porovnávalo napětí dodávané v jednotlivých větvích. Na AMD sestavě se naměřil hluk 7dBA a u Intelu nebylo možno měřit díky celkově hlučné sestavě. Pro zbytek recenze klikněte sem.

Podle madshrimps.be

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama