tydenni-prehled-recenzi-a-megatestu
Novinka Týdenní přehled recenzí a megatestů

Týdenní přehled recenzí a megatestů

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

13. 5. 2006 00:00 4

Sedm dní je dlouhá doba, a tak si tento týden zaslouží opět takové malé shrnutí pár zajímavých článků ze světa IT. Bez většího zdržování se do toho pusťme.

Reklama

 

Společnost ABIT, která se zabývá výrobou mainboardů teprve nedávno zažehnala krizi ve vlastních řadách. Nyní vydala produkt s názvem Abit IL-80MV, který mimo jiné obsahuje HDMI výstup.

Aby IL-80MV nezůstala osamocena, je tu ještě ABIT AN8 32X. Základová deska určená pro s939 patří k absolutní špičce toho, co na trhu můžeme naleznout.

Další krok pro realističtější hry podstoupila společnost Ageia, její karty s čipy PhysX ve hrách přejímají výpočty fyziky. ASUS PhysX P1 GRAW Edition jej již druhou kartou, první byla od společnosti BFG.

Šestnáct nejlepších vychytávek pro hráče si připravil server zdnet.com. Jaké příslušenství k počítači vládne světem? Čtěte zde.

Test 150GB pevného disku od Western Digital je ke shlédnutí na serveru xbitlabs.com. Raptor X si u nich vysloužil objemnou recenzi, ve které naleznete kupu grafů, které nejlépe vystihnou jeho výkonnost.

Pro bezpečné přetaktování je nutné mít dobré chlazení. Test bezmála půl-kilového chladiče Thermalright Ultra-90-K8 Cooler ukazuje jeho vlastnosti na nejstarším s939 procesoru, Athlon 64 3000+.

Necelé tři roky stará firma Silverstone už má na kontě hezkou řádku úspěchů. Překvapí něčím case Temjin TJ08 Micro-ATX?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama