riaa-opet-perli
Novinka RIAA opět perlí

RIAA opět perlí

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

24. 4. 2006 00:00 11

Zmínky o organizaci RIAA, která bdí nad dodržováním autorských práv, se na stránkách PCT objevují s železnou pravidelností. Je vidět, že země jejího původu je Amerika, nad jejími rozhodnutími mnohdy zůstává rozum stát. Stejně jako dnes.

Reklama
RIAA opět perlí
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Warez je špatný. Áááno. RIAA (Recording Industry Association of America) zažalovala rodinu Wallsových z ilegálního sdílení hudby, ačkoliv vůbec nevlastní počítač! Soud proběhl v Římě a jeho výsledkem je blíže nespecifikovaná peněžní pokuta pro tuto rodinu.

Soudní mluvou se jejich prohřešek definuje takto: “Plaintiffs are informed and believe that Defendant, without the permission or consent of Plaintiffs, has used, and continues to use, an online media distribution system to download the copyrighted recordings, to distribute the copyrighted recordings to the public, and/or to make the copyrighted recordings available for distribution to others.”

Šokovaná rodina se o rozsudku dozvěděla v pátek odpoledne z novin a o probíhajícím procesu vůbec nevěděla. Poté co se rozsudek dozvěděli, James Walls poznamenal, že na zmíněné adrese byla jeho rodina pouze rok, a to ani neměli počítač. Prohřešek měli pravděpodobně na svědomí předchozí nájemníci.

Pomalu se začínám bát, že až si jednou zase budu při VoIP pobrukovat nějakou písničku, zabuší mi na dveře FBI a půjdu na pár let do druhé cenové kategorie.

Podle guru3d.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama