tydenni-prehled-recenzi-a-megatestu
Novinka Týdenní přehled recenzí a megatestů

Týdenní přehled recenzí a megatestů

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

8. 4. 2006 00:00 3

Stalo se dobrým zvykem, že o víkendu Vám přináší PCT přehled několika recenzí, které se na internetu přes týden objevily. Doufám, že se mi podaří namixovat ten správný koktejl pro pohodové, víkendové čtení.

Reklama

Každý ji máme, ale jen někteří s ní i spíme. Pokud nechápete, mluvím o klávesnici;). XGene Imperial 2.4 GHz Wireless Keyboard + Trackball je vskutku zajímavým počinem. Na své si přijdou hlavně milovníci volnosti a o poznání méně šťastní budou příznivci "klasického" rozložení kláves.

LCD displeje způsobily v IT velký boom. Na stole už nikdo nemusel mít obři CRT monitor, který zabíral podstatnou část pracovní plochy, ale mohl si (po značném zlevnění) koupit svůj " placatý monitor". Tápete-li v technických detailech ohledně LCD, přečtěte si článek serveru behardware.com.

Tiskárnám se na našem webu nedostává příliš místa. Test čtyř multifunkčních zařízení je na stránkách behardware, konkrétně se jedná o produkty firem Canon, Epson, HP a Lexmark.

O technologii Wi-Fi bych mohl povídat cel hodiny. Tolik prostoru mi zde ale nezbývá, a proto se odkáži na komplexní recenzi Wi-Fi, ve které kromě technologického úvodu naleznete i rozbor zařízení od několika nejznámějších výrobců.

Je málo firem, ke kterým pociťuji osobní sympatie. OCZ patří k nim a tuším, že je to zaslouženě. Produkty OCZ jsou vskutku TOP modely, stejně jako OCZ EL PC2-8000 XTC. Operační paměti pro platformy Intelu jsou k dostání ve velikostech 512MB a 1GB. Samozřejmě i párově.

Týdenní přehled recenzí a megatestů
i Zdroj: PCTuning.cz

Jste-li milovníky tabulek a podobných nectností, je tu právě pro Vás přehled všech procesorů firmy Intel s přízviskem D. Nebo si můžete vybrat něco jiného a procházet tabulky s Duo Core modely.

Máte také rádi všechny ty miniaturní věci jako nedávno recenzovaný TV Walker? Pomocí USB lze totiž do počítače připojit téměř cokoliv, a tak se inovaci meze nekladou. Imation Micro Hard Drive je jak z názvu vyplývá, miniaturní disk s kapacitou 4GB.

I když na to mnozí nemyslí, počítačová skříň je podstatnou komponentou, která zasahuje hned na několika frontách. Může snížit nejenom teplotu uvnitř, ale i celkovou hlučnost. Asus není tak "profláklý" výrobce na tomto poli, ale i on má určitě co nabídnout. Test tří beden se nalézá zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama