tydenni-prehled-recenzi-a-megatestu
Novinka Týdenní přehled recenzí a megatestů

Týdenní přehled recenzí a megatestů

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

4. 3. 2006 00:00 18

Nemusíte mi nic říkat. Sám to znám. Nedostatek času, pracovní či jiný stres a na své koníčky již nemáte tolik času. Hardware má asi ten nejkratší životní cyklus ze všech výrobků, a tak i krátkodobá absence znamená mnoho. Směle tedy do přehledu.

Reklama

 

Firma INNO 3D se postarala o další grafickou kartu pro sběrnici typu AGP. Jedná se o kartu 7800 GS s 256MB pamětí. Jádro je vyrobeno 110nm technologií a jedná se o G70. Uvažujete-li o ní, shlédněte alespoň možnosti přetaktování.

Už od dětství to chcete. Silné svaly, silné auto a silný....zdroj. Server Xbitlabs přinesl test devíti zdrojů, které by neměly mít sebemenší problém uživit i tu nejvýkonnější sestavu. Nechybí zástupci Enermax, Zalman, či Foxconn.

Následující příspěvek patří do kategorie výročních. Jednalo se totiž o hlasování zahraničního serveru Xbitlabs, ve kterém se vyjádřili jeho čtenáři, jací výrobci byli za poslední rok Ti nejlepší.

Mít tak něco pořádného do ruky. A nejlépe v sudém počtu, že? Když ovšem sedíte u počítače, své estetické cítění musíte projevovat nějak jinak. Recenze bezdrátové myšky Logitech G7 přináší kromě textu také hromadu fotek. Škoda jen, že design je tak nějak stále stejný.

Hardwaresecrets je tu s recenzí základové desky pro s754, ECS C51G-M754. Deska je ovšem osazena chipsetem GeForce 6100. Proto se také nemusíte divit přítomnosti PCIe slotu nebo SATA konektorů.

Na oblast notebooků, se často zapomíná. Neprávem, protože leckterý, klasický, stolní počítač je oproti mnoha notebookům jen "ořezávátko". Pevné disky zažívají v poslední době veliký boom, a tak se můžete podívat na rozsáhlý test pevných disků pro NB.

Na závěr se ještě můžete podívat, jak byste bydleli, kdybyste měli stejně dobrou vizi, jako Bill Gates;)

Týdenní přehled recenzí a megatestů
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama