thermaltake-tai-chi-m2-nova-hlinikova-podlozka
Novinka Thermaltake Tai-Chi M2 - nová hliníková podložka

Thermaltake Tai-Chi M2 - nová hliníková podložka

Michal Mitrega

Michal Mitrega

24. 2. 2006 00:00 8

Je velmi zvláštní, že výrobce systémů chlazení a počítačových skříní vyrábí i profi podložky pod myš. Ještě zvláštnější je název, Tai-Chi M už jsme tu totiž již měli jakožto chladící stojan na notebook. Kromě materiálu a názvu spolu tyto dva výrobky nemají nic společného.

Reklama

Thermaltake Tai-Chi M2 je koncipován jakožto protivník (a kopie) Razer eXactMat. Jedná se také o hliníkové torzo pokryté tenkým plastovým plátem, po kterém myš jezdí vysokou rychlostí. Podobný je také design. Rohy jsou neergonomicky protáhlé místo zakulacené. Vcelku dostatečná plocha o rozměrech 305x225 mm se tak díky prohnutí stran dovnitř podstatně zmenší.

Thermaltake Tai-Chi M2 - nová hliníková podložka
i Zdroj: PCTuning.cz


Thermaltake Tai-Chi-M2

Na druhou stranu by podle použitého povrchu (plast, pod ním tvrdý hliník) měla být dostatečně rychlá jak pro FPS střílečky, tak i pro všechny ostatní aktivity, které se s myší dají na počítači provozovat. Díky tvaru si ji užijí především hráči, kteří s oblibou používají sensitivitu vyšší než 12cm na 180 stupňů (zjišťuje se délkou dráhy, kterou myš musí ujet, aby se pohled z vlastního pohledu otočil o 180 stupňů).

Stejně jako u Razer eXactMatu, i zde je velkou výhodou ergonomická gelová podložka pod zápěstí s protiskluzovým povrchem (ten zase vypadá jako kdyby z oka vypadl "protiskluzům" od SteelSeries). Váha Tai-Chi M2 je 391g a tloušťka celých 5 mm. Otázkou je, jak dobře se na trhu ujme, Thermaltake nemá vypracované distribuční cesty k prodejcům progamingového vybavení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama