4gb-v-podani-sony-ericsson-w950i
Novinka 4GB v podání Sony Ericsson W950i

4GB v podání Sony Ericsson W950i

Discriminator

Discriminator

15. 2. 2006 00:00 8

Po telefonech Samsung SGH-i300 a Nokii N91, které se mají objevit na trhu každým dnem, rozhodl se Sony Ericsson držet krok a oznámil vývoj W950i. Tento telefon má velmi tenký a designově povedený vzhled s toušťkou pouze 15mm.

Reklama

Telefon v sobě skrývá flash paměť s úctyhodnou kapacitou 4GB a pravděpodobně bude postaven na stejné platformě jako busuiness telefon M600i.



4GB v podání Sony Ericsson W950i
i Zdroj: PCTuning.cz


Telefon je vyroben v barvě "Mystic Purple" (mystická fialová) a disponuje podporou pro 3G sítě a pro zobrazení používá dotekový displej s úhlopříčkou 6,6cm. Nechybí také pětipolohový navigační talčítko, stereo FM rádio s RDS, Bluetooth 1.2 a USB 2.0 podpora pro rychle spojení s počítačem.



V telefonu šlape operační systém Symbian OS s podporou Opera 8.0 pro internetové brouzdání, RSS čtečka a samozřejmostí je i MP3 přehrávač. Sony Ericsson se nechal slyšet, že telefon bude schopen nepřetržitě přehrávat hudbu až 10hodin.



Telefon by měl být v Evropě dostupný kolem třetího kvartálu roku 2006 avšak doposud není k dispozici žádná informace o budoucí ceně.



Zdroj:

SoftPedia


Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama