raptor-gaming-predstavuje-prepracovane-typy-hlodavcu
Novinka Raptor-Gaming představuje přepracované typy hlodavců

Raptor-Gaming představuje přepracované typy hlodavců

Michal Mitrega

Michal Mitrega

13. 2. 2006 00:00 2

Raptor-Gaming je společnost v progamingu velice dobře známá. Své dobré jméno si získala především myší s optickým senzorem s na tu dobu obrovským rozlišením 2400 dpi, zatímco soupeři teprve přicházeli se svým 2000 dpi rozlišením.

Reklama

Nejedná se o zcela nové verze, ale především o designově a funkčně přepracované starší myšky Raptor-Gaming M1 a M2. První myška Raptor-Gaming M1 IRON si dle mého bere inspiraci v designu Logitech MX 518. Povrch totiž vypadá jako pomačkaný plech, přičemž každý povrch je podle výrobců unikátní. Skvěle padne do pravé ruky díky výřezu pro palec. Rozlišení optického senzoru je stejně jako u předchůdce 1600 dpi. Spolu s myší dostanete taštičku pro přenášení a sadu teflonů pro zajištění co největší klouzavosti. Myš má pouze dvě tlačítka a všesměrné kolečko. Podávat se bude za 39.90 € s prodlouženou zárukou na 36 měsíců.

Raptor-Gaming představuje přepracované typy hlodavců
i Zdroj: PCTuning.cz


Raptor-Gaming M1 IRON

Další upravená verze se jmenuje Raptor-Gaming M2 PLATINUM a designově vypadá totožně se svým starším kolegou. Narozdíl od něj ale na myši implementovaným tlačítkem dovoluje měnit rozlišení v rozsahu 8mi stupňů od 400 do 2400 dpi. Přitom zvládá zrychlení až 20G bez ztráty snímací kvality. Také má vyměnitelná závaží v krocích po 5ti gramech od 110g do 130g. Stejně jako u myši M1, i k M2 Platinum dostanete taštičku pro přenášení a dvě sady vyměnitelných teflonů na spodek myši. Počet tlačítek je 7 + kolečko. Podávat se bude za 49.90 € s prodlouženou zárukou na 36 měsíců.

Raptor-Gaming představuje přepracované typy hlodavců
i Zdroj: PCTuning.cz


Raptor-Gaming M2 PLATINUM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama