platronics-gamecom-v-limitovane-edici-hry-halo-2
Novinka Platronics GameCom v limitované edici hry Halo 2

Platronics GameCom v limitované edici hry Halo 2

Michal Učeň

Michal Učeň

29. 1. 2006 00:00 1

Výrobce audiozařízení Platronics je známý i svými zásahy do herní oblasti. Nyní se vrhl na sluchátka limitované edice podle úspěšné konzolové hry Halo 2 a upravil headset GameCom ve stylu této 3D akce.

Reklama

Headset je speciálně vytvořený pro konzole Xbox, což značí už 1,2 m dlouhý kabel zakončený koncovkou o průměru 2,5 mm. Zajímavé je, že se Platronics pustil právě do jednosluchátkových headsetů zaměřených na hry, protože většina hráčů má raději stereofonní zvuk. Každopádně alespoň elektretový mikrofon patří ke těm povedeným a má stínění nežádoucího hluku. Celý produkt je stylizován do průhledné, zelené hmoty s nápisem Halo 2 a nabízí uživatelské nastavení sluchátka. To je umístěno na výběžku, který lze vytáhnout směrem dolů a natočit podle tvaru ucha. Také samotná vložka je vyměnitelná a výrobce do balení přihodil hned čtyři typy odlišné velikostí a matriálem.

Platronics GameCom v limitované edici hry Halo 2
i Zdroj: PCTuning.cz

Platronics GameCom Halo 2 Edition je u nás zatím nedostupný, cena stanovená výrobcem však sahá až na hodnotu 59,99$, což je v přepočtu cca 1500 Kč. Uvidíme, zda-li se distributoři odváží i na český trh, který zrovna fanouškem konzolí není.

Zdroj: Platronics.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama