huawei-ke-dni-matek-soutezi-o-spickovy-matebook-x
Novinka Huawei ke Dni matek soutěží o špičkový Matebook X

Huawei ke Dni matek soutěží o špičkový Matebook X

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 5. 2021 17:40

Společnost Huawei připravila v rámci Dne matek speciální přímý přenos Live Sales, kde bude možné za výhodné ceny pořídit dárky nejen pro všechny maminky, ale třeba i pro ostatní členy rodiny. Nepropásněte slevy až 50 % a možnost vyhrát přenosný MateBook X Pro za pouhou korunu.

Reklama

Ve středu 5.5 v šest hodin večer (18:00) odstartuje v Česku první přímý přenos společnosti Huawei v rámci oslav svátku Dne matek. Slevy dosahující až 50 % budou moci lidé získat průběžně během celého živého vysílání, které poběží na oficiální facebookové stránce společnosti Huawei Mobile.

Huawei se přitom postará o to, aby veškeré zakoupené zboží v rámci této speciální akce doputovalo ke svým příjemcům ještě před samotným Dnem matek. Při objednávce nad 999 Kč je doprava zdarma.

Mezi nejzajímavější nabídky se zcela jistě zařadí chytré hodinky Watch GT 2 v dámském i pánském provedení. Zlevněny budou v rámci Live Sales o celých 46 % (dámské), respektive 45 % (pánské).

Za polovinu původní ceny bude k mání také praktický domácí router AX3 (jen 899 Kč) a za dosud nejnižší cenu bude k mání nejvyšší model bezdrátových sluchátek typu true wireless (TWS) FreeBuds Pro (2 999 Kč)

Huawei ke Dni matek soutěží o špičkový Matebook X
i Zdroj: PCTuning.cz

Pro ty, kdo budou podobnou akci společnosti Huawei sledovat poprvé, připomeňme, že před samotným nákupem je dobré se na e-shopu Huawei Store (huawei.cz) zaregistrovat. Tak budete moci využít veškeré výhodné nabídky na e-shopu i v budoucnosti.

Live Sales nabídne také příležitost pro dovybavení domácí kanceláře nebo dětského pokoje. Například nový monitor Displej 23.8" bude k dostání za 3 199 Kč (běžná cena 3 599 Kč).

A to zdaleka není vše. Během večera moderátoři vyhlásí několik soutěží o velmi zajímavé ceny. Tou hlavní bude nejvyšší model z řady notebooků MateBook X Pro, který běžně stojí 37 999 Kč. Lehounký notebook s procesorem Core i5 desáté generace, 512GB SSD a 14palcovým dotykovým LTPS displejem s vysokým rozlišením získá jeden šťastný výherce za pouhou jednu korunu.

Akce Huawei začíná ve středu v 18:00 na oficiálním facebookovém účtu společnosti Huawei. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama