z-e3-zmizi-nahota
Novinka Z E3 zmizí nahota

Z E3 zmizí nahota

Lukáš Fiala

Lukáš Fiala

26. 1. 2006 00:00 23

Kdo sleduje herní scénu, Electronic Entertainment Expo (E3) konající se vždy v květnu v Los Angeles má pro něj význam celosvětového svátku. Co by však byla E3 bez spoře oděných hostesek? To uvidíte na letošním ročníku výstavy, kde se pořadatelé rozhodli důsledně dodržovat "meze odhalenosti".

Reklama
Z E3 zmizí nahota
i Zdroj: PCTuning.cz

Hostesky, jak jste je znali, už na E3 nepotkáte. Není se čemu divit - jsme totiž v USA a zatímco po vystání fronty na vyzkoušení si demoverze nějakého nového akčního hitu budete moci realisticky někoho rozřezat motorovou pilou, až z něj bude krev stříkat na dva metry daleko, nahota v jakémkoliv sebemenším náznaku bude podle zvrhlých morálních zákonů potrestána. A to rovnou pokutou 5000 dolarů na místě (asi 120 tisíc Kč.).

E3 zkrátka přijde o něco, co k výstavě odedávna patřilo. "This is America, free America..." ...zpívá se v jedné písničce. Ale když přijde na nahotu, jsou Američané nekompromisní. Na druhou stranu máme štěstí, že se E3 nekoná v nějaké ortodoxně muslimské zemi, kde pořádková policie odměňuje odhalenou ženskou tvář kýblem kyseliny...

Zdroj: The Inquirer, E3Girls

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama