v-cesku-se-zacal-prodavat-chytry-naramek-huawei-band-6
Novinka V Česku se začal prodávat chytrý náramek Huawei Band 6

V Česku se začal prodávat chytrý náramek Huawei Band 6

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 4. 2021 23:19 7

Společnost Huawei začala prodávat nejnovější chytrý náramek Band 6, který zaujme velkým AMOLED displejem, nepřetržitým monitorovním sportovních aktivit i širokou nabídkou zdravotních funkcí.

Reklama

Změny oproti předchozí generaci náramku si všimnete už na první pohled, Band 6 se totiž může pochlubit 1,47palců velkým AMOLED displejem s rozlišením 368 × 194 pixelů (282ppi). Plocha displeje se zvětšila o 148 % a obrazovka tak nabízí mnohem více prostoru k dotykovému ovládání a poskytuje více dat a informací

Náramek dokáže kontinuálně monitorovat tep, stejně jako hladinu kyslíku v krevním řečišti (funkce SpO2). Uživatel může využít i možnosti sledování kvality spánku, hladiny stresu či menstruačního cyklu. Pro měření sportovních aktivit je připraveno 96 tréninkových režimů, které monitorují data v reálném čase.

V Česku se začal prodávat chytrý náramek Huawei Band 6
i Zdroj: PCTuning.cz

Band 6 má voděodolnost do 5 ATM a slouží tedy i ke sledování plaveckých aktivit. Dále pak nabízí i spousty užitečných funkcí, jako je Počasí a zasílání upozornění s ním souvisejících, funkci Najdi můj telefon, Dálková spoušť fotoaparátu, ovládání přehrávání hudby a další. Určitě potěší i výdrž baterie, která činí až 14 dní.

Pro pohodlné nošení je pásek náramku obalený polymerovou skořápkou vyztuženou skleněnými vlákny s jemnou povrchovou úpravou a kovovou strukturou pro vyšší odolnost.

Nový fitness náramek Huawei Band 6 je k dostání za cenu 1 499 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama