na-tuzemsky-trh-miri-notebook-dynabook-portege-x40-j
Novinka Na tuzemský trh míří notebook Dynabook Portégé X40-J

Na tuzemský trh míří notebook Dynabook Portégé X40-J

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 4. 2021 07:45

Dynabook představuje na českém trhu notebook Portégé X40-J, který přináší výbavu pro každodenním profesionální využití na cestách. Ve výbavě má všechny tři konfigurace 14palcový Full HD displej s antireflexní úpravou či podsvícenou pohodlnou klávesnici.

Reklama

Počítač s hliníkovým šasi splňuje vojenské standardy MIL STD 810G a odolá tak i náročným pracovním podmínkám. Nový je také systém chlazení Airflow, který zajistí ve spojení s inovovanými gumovými podložkami efektivní chlazení i při využití maximálního výkonu. Až 14hodinovou výdrž na baterii doplňuje funkce rychlého nabíjení se schopností dobít během pouhých 30 minut baterii na 40 % její kapacity. Notebooky je vybaven operačním systémem Windows 10 Pro.

Dále je Portégé X40-J vybaven dvěma porty USB-C s podporou Thunderbolt 4, dvěma rozhraními USB 3.1, 3,5mm audio jackem a také HDMI konektorem v plné velikosti. Bezdrátovou komunikaci zajišťuje adaptér Intel Wi-Fi 6 a rozhraní Bluetooth.

Všechny tři nové konfigurace mají integrovanou čtečku SmartCard a jejich SecurePad nabízí čtečku otisků prstů. Počítače také využívají kombinaci vlastního dynabook systému BIOS, hardwaru i softwaru a přidávají možnost šifrování uložených dat pomocí hardwarového čipu TPM 2.0 a možnost biometrického ověření obličeje. Soukromí uživatele pomáhá také udržovat posuvná závěrka webové kamery. Nechybí ani slot pro bezpečnostní zámek.

Na tuzemský trh míří notebook Dynabook Portégé X40-J
i Zdroj: PCTuning.cz

K notebooku získají zákazníci tříletou On-site záruku s opravou u zákazníka a reakcí servisu do druhého pracovního dne od nahlášení závady. Všechny tři zástupci řady X40-J, které se dostávají na náš trh, jsou osazeny rychlým SSD o velikosti 512 GB.

Tři konfigurace na českém trhu

Základním modelem je Portégé X40-J-12E s procesorem Intel Core i5 (1135G7) a 8 GB operační paměti s koncovou doporučenou cenou 35 690 Kč včetně DPH. Náročnější zákazníci mohou vybírat mezi notebookem Portégé X40-J-12F s procesorem Intel Core i7 (1165G7) a 8 GB RAM dostupným za 38 120 Kč nebo stejnou konfigurací Portégé X40-J-12M s rozšířenou kapacitou operační paměti na 16 GB, která je na trhu za 40 540 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama