benq-m310-plus-i-vyrobce-monitoru-vyrabi-vlastni-mysi
Novinka BenQ M310 Plus - i výrobce monitorů vyrábí vlastní myši

BenQ M310 Plus - i výrobce monitorů vyrábí vlastní myši

Michal Mitrega

Michal Mitrega

24. 1. 2006 00:00 1

M310 Plus je nová myš určena pro použití s notebooky. U této myši je na prvním místě design. Starší verze vyhrála mnoho významných ocenění za design, například iF Design Award a G-Mark Design Award, což jsou jedny z největších soutěží na světě.

Reklama

Myš kombinuje šedou a stříbrnou barvu a vypadá velmi stylově. Myš je bezdrátová, ale bezdrátová myš má vždy problémy s nabíjením. Kdo by chtěl z myši stále vytahovat baterie nebo ji třeba nabíjet přes kolíbku a riskovat odření kontaktů (u mé starší myši MX700 sedřené solidně). Nabíjení je řešeno jednoduše USB konektorem, kterým myš připojíte. Stačí tedy i vypnutý notebook nechat v elektrické síti (pokud nechcete vybít baterii) a v klidu myš nabíjet nebo při nejhorším myš nabíjet kablíkem za chodu. To je velká výhoda, která šetří místo a usnadňuje práci.

BenQ M310 Plus - i výrobce monitorů vyrábí vlastní myši
i Zdroj: PCTuning.cz


BenQ M310 Plus - opravdu vychytaná myš

Podívejte se na zadní část myši na obrázku. Vidíte také taková malá vrátka? A nevíte na co jsou? Je to jednoduché, slouží k přechovávání radiofrekvenčního přijímače. Cestuje a přijímač máte pěkně v bezpečí uložený uvnitř myši, kde se nemůže ztratit a potom jej jenom vytáhnete a je to. Jak prosté a geniální. Problémem u notebookových myší je i spotřeba. Ta je řešena několika úspornými režimy (+ režimem spánku) myši a možností úplného manuálního vypnutí senzoru.

Ostatní parametry myši také nejsou k zahození. Na svou velikost má solidní rozlišení senzoru a to 800 dpi a přitom poskytuje rychlost snímání 2300 megapixelů za sekundu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama