soutezte-o-specialni-herni-doupe-za-200-tisic-v-akci-be-a-gamer-na-czc-cz
Novinka Soutěžte o speciální herní doupě za 200 tisíc v akci Be a Gamer na CZC.cz

Soutěžte o speciální herní doupě za 200 tisíc v akci Be a Gamer na CZC.cz

Redakce PCT

Redakce PCT

13. 4. 2021 18:35 1

Začíná se vám počítač zadýchávat u nejnovějších her a je nejvyšší čas na jeho upgrade? Be a Gamer na CZC.cz přichází jako na zavolanou! Ať už si vyberete něco za pár korun nebo se do toho pořádně opřete, s každou objednávkou jste navíc automaticky zařazeni do slosování o nabušené herní doupě. Stačí si udělat radost mezi 7. až 27. dubnem a koupit si libovolnou věc z široké nabídky herních slev.

Reklama

Slosování proběhne pochopitelně až po skončení celého herně-slevového veselí a ten, koho vylosujeme, se může těšit nejen na herní počítač a monitor, ale také na herní stůl, set pro virtuální realitu a aby toho nebylo málo, tak přihodíme i pohodlnou židli.

Soutěžte o speciální herní doupě za 200 tisíc v akci Be a Gamer na CZC.cz
i Zdroj: PCTuning.cz

Kompletní výpis všech produktů v akci najdete na tomto rozcestníku. Tam také naleznete veškerá pravidla akce.

Během Be a Gamer padají ceny dolů až o 50 % u všech prověřených herních značek jako Logitech, Dell, Samsung, Intel, Razer nebo CZC.Gaming. Vybrat si můžete z obrovské nabídky herních klávesnic, myší, volantů, počítačových komponentů, monitorů nebo nadupaných notebooků. Není na co čekat – utíkejte si vybrat něco hezkého do svého herního doupěte a doufejte, že v soutěži vylosujeme právě vás.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama