hp-envy-17-je-novy-notebook-pro-tvurce-s-intel-core-i7-1165g7
Novinka HP Envy 17 je nový notebook pro tvůrce s Intel Core i7-1165G7

HP Envy 17 je nový notebook pro tvůrce s Intel Core i7-1165G7

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 4. 2021 14:00

Společnost HP představuje nový notebook Envy 17. Navržen má být s ohledem na potřeby tvůrčích uživatelů, kterým nabídne dostatečnou výbavu například pro zpracování fotografií, blogování na živo, nebo natáčení a editaci krátkých videí.

Reklama

HP Envy 17 je přenosný počítač s procesory Intel Core 11. generace, dedikovanou grafickou kartou Nvidia MX450, 17,3palcovým 4K displejem s kalibrací barev z výroby či podporou bezdrátové komunikace přes Wi-Fi 6 a Bluetooth 5. Pro ukládání dat je připraven až 1TB SSD a operační paměti může být až 32 GB.

Dále výbava zahrnuje čtečku paměťových karet, 3,5mm audiojack, dva USB-A konektory a jeden USB-C (s podporou Thunderbolt 4). Výrobce zmiňuje i kvalitní klávesnici typu all-in-one s funkčními zkratkami, mezigeneračně o 19 % větší touchpad podporující gesta, fyzickou krytku kamery či přizpůsobení výkonu na základě tepelného profilu.

HP Envy 17 je nový notebook pro tvůrce s Intel Core i7-1165G7
i Zdroj: PCTuning.cz

Uživatelé mohou využít také optimalizace displeje v nástroji Display Control, aplikace QuickDrop pro snadný přenos souborů do a ze zařízení nebo funkci Enhanced Lighting, která promění displej na vestavěné selfie osvětlení pro videohovory.

K notebooku výrobce poskytne službu Adobe Creative Cloud s 30denní zkušební dobou včetně aplikací Premiere Rush a Premiere Pro a softwarové sady Creative Cloud Photography Plan.8

Dostupnost a ceny:

Notebook HP Envy 17 bude v prodeji od konce dubna za ceny od 27 990 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama