yenkee-atom-kompaktni-mechanicka-klavesnice
Novinka Yenkee Atom: kompaktní mechanická klávesnice

Yenkee Atom: kompaktní mechanická klávesnice

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 3. 2021 15:04

Značka elektroniky Yenkee uvádí na pulty obchodů nový model mechanické klávesnice Atom. Ta se může pyšnit nejenom kompaktními rozměry, ale hlavně spínači Kailh Box White. Navíc disponuje Double-Shot PBT tlačítky s vysokou odolností, plně nastavitelným RGB podsvícením a funkcí N-Key rollover.

Reklama

Atom má ve svém těle spínače Kailh Box White, které se mají vyznačovat jemným stiskem s citelným clicky tactile bumpem. Bytelné konstrukci také přidávají Double-Shot PBT tlačítka. Ta jsou nejenom příjemná na dotyk, ale hlavně dostatečně odolná pro nekonečné herní večery.

Absence numerického bloku předurčuje tuto klávesnici spíše pro herní účely, kde je zmíněný blok zbytečný. Vhod tak přijde RGB podsvícení, které je plně nastavitelné, a hlavně se dá také úplně vypnout. Jak podsvícení, tak i další funkce klávesnice vč. maker se dají nastavit v dodávaném softwaru. Z výčtu schopností klávesnice stojí rovněž za zmínku Anti Ghosting, N-Key rollover či např. zámek klávesy WIN, který zabrání nechtěnému odchodu ze hry.

Klávesnice se dodává v černé barvě v kombinaci s šedými a červenými klávesami. O napájení se stará konektor USB-C (kabel součástí balení). Doporučená cena Yenke Atom je 1 699 Kč.

Yenkee Atom: kompaktní mechanická klávesnice
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama