cooler-master-masterframe-700-otevrena-pocitacova-skrin-s-moznosti-transformace
Novinka Cooler Master MasterFrame 700: otevřená počítačová skříň s možností transformace

Cooler Master MasterFrame 700: otevřená počítačová skříň s možností transformace

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 3. 2021 10:51 1

Cooler Master MasterFrame 700 umožňuje experimentovat s vlastním speciálním řešením vodního chlazení, testovat hardware prakticky kdekoli a dát na obdiv dominantní komponenty skrze průhledné tvrzené sklo. Jediným limitem je kreativita uživatele.

Reklama

Skříň se skládá ze tří částí. Dvě křídla jsou k plnohodnotné základně připojena přes speciálně navržené pevné panty a i díky osazení gumovými nožičkami by měly poskytovat flexibilitu během montáže a následnou stabilitu celé sestavy.

V režimu „open-air“ skříň stojí ve vertikální poloze a využívá průhledného tvrzeného skla; díky otevřené poloze se naskýtá až panoramatický pohled na vybrané komponenty. Dle výrobce byl při vývoji kladen důraz na maximální univerzálnost použití a to zejména bohatými možnostmi uchycení i velkých součástí sestavy.

Režim „test-bench“ pokládá skříň do horizontální polohy, křídla jsou sklopena směrem dolu. Takový tvar umožňuje řízené proudění vzduchu a tedy i účinné chlazení zvláště důležité při přetaktování. Významná plocha, kterou poskytují křídla, slouží například pro uchycení chladičů se třemi ventilátory nebo jiných komponent. Jejich případná výměna je díky mobilitě a přístupnosti skříně rychlá a snadná při zachování účinnosti chlazení. Takto posazená skříň navíc otevírá prostor pro použití až třech 360mm chladičů.

Cooler Master MasterFrame 700: otevřená počítačová skříň s možností transformace
i Zdroj: PCTuning.cz

Design MasterFrame 700 pamatuje také na kreativní tvůrce. Každou její část lze demontovat pro vlastní úpravy typu nástřik barvy, aplikace folie či jiné modifikace.

Dostupnost

Cooler Master MasterFrame 700 bude k dispozici na konci dubna za doporučenou koncovou cenu 4 690 Kč s DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama