nvidia-reflex-snizuje-v-overwatch-latenci-az-o-polovinu
Novinka Nvidia Reflex snižuje v Overwatch latenci až o polovinu

Nvidia Reflex snižuje v Overwatch latenci až o polovinu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 3. 2021 17:35 1

Implementace nástroje Reflex od Nvidie se neustále rozšiřuje. Už v únoru se v rámci testování dostala do titulu Rainbow Six Siege a nyní se dočkali i hráči další populární online hry. Reflex je přístupný v rámci Overwatch Public Test Region (PTR).

Reklama

Co Reflex dělá? Podle Nvidie snižuje latenci systému a dává tak kompetitivní výhodu v podobě přesnějšího míření, rychlejších reakcí a lepšího sledování cíle jen tím, že technologii zapnou v nastavení hry. Testy výrobce zatím naznačují, že v Overwatch může jít o zatím nejzdařilejší integraci této funkce. Reflex totiž během nich dokázal snížit latenci až o 50 % v závislosti na modelu GPU.

Hráči Overwatch s GeForce GTX řady 900 a vyšší si nyní mohou vyzkoušet Reflex ještě před tím, než se podívá do hlavní hry. Stačí k tomu nejnovější Game Ready ovladače. S nimi je třeba se připojit na Overwatch PTR server, přejít do možností zobrazení a zapnout Reflex Low Latency. Latenci systému je možné díky tomu redukovat až o polovinu.

Overwatch také nabízí Latency Flash Indicator. Pokud hráči vlastní monitor s podporou Reflex Latency Analyzer a mají též GeForce Experience, mohou jej zapnout a monitorovací obdélník umístit k požadované lokaci. Indikátor jim vždy ukáže přesnou hodnotu latence.

Nvidia Reflex snižuje v Overwatch latenci až o polovinu
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama