world-of-tanks-vytahuji-g-i-joe-battle-pass-a-steel-hunter-2021
Novinka World of Tanks vytahují G.I. Joe, Battle Pass a Steel Hunter 2021

World of Tanks vytahují G.I. Joe, Battle Pass a Steel Hunter 2021

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 3. 2021 10:54 1

G.I. JOE a darebácké síly Cobry se stávají součástí World of Tanks! Od dnešního dne mají tankisté v rukou dva speciální 3D styly: jeden pro TS-5 (G.I. JOE Team) a druhý pro první prototyp T-54 (Cobra). Kromě těchto jedinečných stylů mohou hráči získat také legendární obtisky s G.I. JOE M.O.B.A.T. a Cobra H.I.S.S.

Reklama

Ale je toho víc. Hráči si mohou vychutnat speciální sérii misí a získat také jedinečné emblémy. Za slib věrnosti dobrým lidem dostanou tankisté slavné G.I. Logo JOE jako nápis pro jejich vozidla, zatímco ti, kteří se postaví na stranu zlých sil, dostanou emblémy Cobra. Tyto mise budou probíhat až do 26. března.

Od 15. března navíc začne ve hře World of Tanks nová sezóna Battle Pass. Čtvrtá sezóna potrvá až do 15. června a nabídne některé klíčové rozdíly ve srovnání s těmi předchozími. Sezóna 4 sestává ze 3 kapitol, každá s 50 etapami, a hlavní odměnou každé kapitoly je sběratelský 3D styl pro Object 705A, T110E3 a 121 střední tank. Na rozdíl od předchozích sezón budou tankisté mohou získávat body Battle Pass v náhodných bitvách a hodnocených bitvách, jakož i prostřednictvím denních misí.

Současně byl také spuštěn Steel Hunter 2021, který potrvá pouze do 21. března. Poprvé nemá Steel Hunter svůj vlastní postup. Místo toho hráči získají body Battle Pass, které budou založeny na výsledcích bitev a za dokončení bitevních misí ve Steel Hunter.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama