huawei-zitra-zlevni-notebook-matebook-x-pro-o-21-tisic-korun
Novinka Huawei zítra zlevní notebook MateBook X Pro o 21 tisíc korun

Huawei zítra zlevní notebook MateBook X Pro o 21 tisíc korun

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 2. 2021 15:42 3

Společnost Huawei od zítřejších 8 hodin spustí novou slevovou akci Crazy Night. V rámci tété specialitky nabídne levněji počtače, tablety, chytré hodinky nebo telefony. Zlatým hřebem akce bude sleva na notebook Matebook X Pro s 3K displejem, který na pouhé dvě hodiny zlevní o krásných 21 tisíc korun.

Reklama

Zatímco většina produktů bude ve slevě už od ranních 8 hodin, to nejzajímavější přijde na řadu odpoledne a večer. Od 22:00 bude ve slevě nejlepší notebook Huawei s označením MateBook X Pro. Ve výbavě má jemný 3K displej s procesorem Intel Core-i5 desáté generace, 16 GB operační paměti, SSD kapacity 512 GB nebo operační systém Windows 10 Pro. Zakoupit ho bude možné za 26 999 korun – běžná cena je přitom 47 999 Kč. Ušetřit tedy můžete 21 000 korun.

Protože se jedná zcela mimořádnou nabídku, tak bude omezena počtem kusů. Kdo tedy objedná pozdě, bude mít smůlu. Abyste mohli v Crazy Night nakupovat, musíte si na e-shopu vytvořit účet a zaregistrovat se. Kompletní nabídku Crazy Night a Flash Sales najdete tady.

Huawei zítra zlevní notebook MateBook X Pro o 21 tisíc korun
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama