alienware-ma-nejtenci-notebooky-a-vykonnou-pracovni-stanici
Novinka Alienware má nejtenčí notebooky a výkonnou pracovní stanici

Alienware má nejtenčí notebooky a výkonnou pracovní stanici

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 1. 2021 12:12

Společnost Alienware představila své nejtenčí notebooky. Jde o modely m15 a m15 R4. Další novinkou je stanice Aurora Ryzen Edition R10 určená pro náročné hry a tvorbu.

Reklama

Alienware m15 a m17 R4 jsou nejtenčí notebooky, jaké Alienware navrhl, přesto jsou výkonnější, a to také díky grafickým kartám řady GeForce RTX 30, až 4 TB úložného prostoru a operační pamětí s taktem až 2 933 MHz. Dobrému chlazení pak napomůže technologie chlazení Cryo-Tech.

Těm, kdo touží po maximálním framerate, nabízí Alienware notebook m17 R4 volitelně také s FHD panelem s obnovovací frekvencí 360 Hz pro rychlejší vykreslování a plynulejší pohyb. Oba počítače budou v nabídce v barvách „měsíční svit“ a „odvrácená strana měsíce“ s novým matným čelním panelem. Pro zájemce o přenos průběhu hry na herní TV nebo velkoformátový monitor, nabízí oba stroje výstup HDMI 2.1, které dokáže přenášet obraz v rozlišení 4K s frekvencí až 120 Hz.

Alienware má nejtenčí notebooky a výkonnou pracovní stanici
i Zdroj: PCTuning.cz

V nabídce Alienware najdeme nově i sestavu Aurora Ryzen Edition R10 určenou pro náročné hry a tvorbu. Počítač je osazen nejnovějšími až 16jádrovými procesory AMD Ryzen řady 5000 a podle výběru novými grafickými kartami AMD Radeon RX 6800 XT nebo Nvidia GeForce RTX 30. Novou Auroru lze navíc do budoucna snadno a bez nástrojů rozšiřovat a přizpůsobovat. Výrobce dodává, že např. operační paměť je možné navýšit až na 128 GB.

Alienware má nejtenčí notebooky a výkonnou pracovní stanici
i Zdroj: PCTuning.cz

Více informací o nových počítačích Alienware už neznáme. S dalšími podrobnostmi se firma pochlubí 21. ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama