kingston-predstavuje-novou-dokovaci-stanici-a-radu-workflow
Novinka Kingston představuje novou dokovací stanici a řadu Workflow

Kingston představuje novou dokovací stanici a řadu Workflow

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 1. 2021 11:22

Společnost Kingston představuje v rámci virtuálního veletrhu CES 2021 dokovací stanici Workflow Station a doplňkové čtečky karet k pohodlné práci s různými paměťovými médii. Novinky uvítají zejména tvůrci obsahu, kterým usnadní a urychlí proces postprodukce.

Reklama

Nová dokovací stanice Workflow Station by měla nabídnout uživatelům flexibilitu při pořizování a optimalizaci vybavení pro stahování souborů podle jejich aktuálních potřeb, aby mohli přenášet videa, fotografie a zvuk z několika zdrojů současně.

Například při natáčení reportáže za použití několika 4K/8K kamer pro hlavní záběry, dronů a outdoorových kamer pro doprovodné záběry, digitálních audio rekordérů a fotoaparátů, můžete podle použitých paměťových médií zasunout do dokovací stanice Workflow Station potřebnou konfiguraci adaptérů USB miniHub pro USB flash paměti, čteček SD karet a čteček microSD karet pro současný, co možná nejrychlejší přenos všech záznamů pro následné zpracování.

Čtečky nové řady Workflow lze připojit k notebooku také samostatně pomocí přiloženého kabelu USB-C, aby se daly snadno používat i na akcích, kde není zapotřebí nasadit plné vybavení.

Více informací Kingston o svých novinkách už nenabídl.

Kingston představuje novou dokovací stanici a řadu Workflow
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama