tp-link-uvadi-prvni-meshovy-wi-fi-6-system-s-integrovanou-alexou
Novinka TP-Link uvádí první meshový Wi-Fi 6 systém s integrovanou Alexou

TP-Link uvádí první meshový Wi-Fi 6 systém s integrovanou Alexou

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 1. 2021 13:30

Společnost TP-Link dnes oslavuje uvedení prvního meshového Wi-Fi 6 systému na světě s integrovaným řešením Alexa, který nese název Deco Voice X20. Díky vynikajícímu designu novinka získala ocenění CES 2021 Innovation Awards Honoree.

Reklama

Deco Voice X20 disponuje technologií Wi-Fi 6, která umožňuje provozování aktivit náročných na šířku pásma, jako jsou streamování ve 4K rozlišení, videohovory a streamování cloudových her. Technologie OFDMA by pak měla podstatně zlepšovat schopnost podporovat více zařízení v síti.

Dle výrobce Deco Voice X20 poskytuje pokrytí Wi-Fi až na 370 metrů čtverečných (s dvěma jednotkami), silnější signál s vylepšenými funkcemi BSS coloring a modelování vysílacího paprsku. Díky vestavěné virtuální asistence Alexa mohou zákazníci spravovat svouu chytrou domácnost bez nutnosti samostatného inteligentního reproduktoru, mesh Wi-Fi systém totiž umožňuje zákazníkům přehrávat zvuk mezi jednotlivými Deco jednotkam.

TP-Link uvádí první meshový Wi-Fi 6 systém s integrovanou Alexou
i Zdroj: PCTuning.cz

Deco Voice X20 má spoluprcovat bez problémů také s dalšími produkty a jednotkami Deco s podporou řešení Alexa. Podpora volání, zpráv a oznámení pak umožní lidem snadno chatovat s přáteli.

Prozatím nebylo oznámeno, kdy bude Deco Voice X20 v prodeji. Zveřejněna nebyla ani doporučená cena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama