cyberpunk-2077-byl-odstranen-z-playstation-storu-sony-vraci-zklamanym-lidem-penize
Novinka Cyberpunk 2077 byl odstraněn z PlayStation Storu. Sony vrací zklamaným lidem peníze

Cyberpunk 2077 byl odstraněn z PlayStation Storu. Sony vrací zklamaným lidem peníze

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 12. 2020 12:45

Na starších konzolích je Cyberpunk 2077 nefalšovaným propadákem. Verze pro PS4 a Xbox One je prolezlá bugy, sotva se hýbe a navíc vypadá odporně. Situace nyní došla tak daleko, že Sony nadále odmítá hru prodávat a odstranilo ji proto ze svého obchodu. Pro polského výrobce a distributora CD Projekt je to velká rána. Už dříve se přitom kvůli nepříznivému přijetí hry výrazně propadla hodnota akcií společnosti.

Reklama

Sony futuristické sci-fi nejen odstranilo, ale všem, kdo si hru v obchodě pořídili a požádají o to, navíc vrátí peníze. Od japonského výrobce je to opravdu vstřícný krok a pro CD Project Red zároveň obrovská ostuda a ponaučení pro příště, že se nevyplácí odfláknout optimalizaci pro starší hardware,

Konzole PS4 a Xbox One / Xbox One S vůbec nezvládají náročné požadavky detailní open-world hry. A nutno uznat, že hra na těchto systémech vypadá zcela ostudně: na denním pořádku jsou grafické artefakty, rozmazané textury obyvatel města, glitchující animace a obecně velmi ošklivá grafika a obrovské propady snímkovací frekvence někam k hodnotě 20 fps, což hru prakticky činí nehratelnou.

Udělejte si ostatně sami obrázek, jak Cyberpunk 2077 na PS4 a Xbox One / Xbox One S vypadá.

Welcome... to #Cyberpunk2077 on PS4 fat / XBO ! pic.twitter.com/77BSmEuw6y

— Legolas (@Legolas) December 9, 2020

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama