do-world-of-tanks-console-miri-john-rambo-a-dalsi-akcni-legendy
Novinka Do World of Tanks Console míří John Rambo a další akční legendy

Do World of Tanks Console míří John Rambo a další akční legendy

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 12. 2020 15:13 2

Studio Wargaming oznamuje vydání nové aktualizace pro World of Tanks Console, která přináší totální přepracování současného herního enginu, takže se hráči mohou těšit na vylepšenou viditelnost, zvýšenou úroveň detailů, osvětlení či textur.

Reklama

Aktualizace označovaná jako 6.0 přináší také aktualizaci více než šest let starého HUD, aby hráči dostali i vylepšený zážitek nejen na nových konzolích. Novinky se dotýkají i vylepšení správy vozidel, systémů velitelů a vybavení. Hráči získávají nově také přístup na novou záložku Profil, která poskytne informace o jejich kariéře, kartách, medailích, statistikách a protokolu aktivit.

A to není vše. V návaznosti na úspěšné sezóny 1 a 2 - od wrestlingové akce WWE SummerSlam po rychlost Hot Wheels - World of Tanks Console tentokrát přinášejí do své loajální komunity akční hrdiny z kultovních filmů 80. let (Johna Ramba, Snaeka Plisskena a Jamese Braddocka).

Hráči mají šanci sehnat skiny Premium a Hero pro každou novou postavu - použitelné v celé řadě tanků. Dostanou také na míru ušitou garáž a navíc mohou přivítat akční hrdiny jako velitele svého vlastního tematického tanku.

S více než 20 miliony hráčů aktuálně na PlayStation 4 a Xbox One, kteří využívají hraní napříč platformami, World of Tanks Console nabízí od minulého msíce také zpětnou kompatibilitu pro konzole PlayStation 5 a Xbox Series X / S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama