apple-predstavil-sluchatka-airpod-max-dle-ocekavani-jsou-velmi-draha
Apple Novinka Apple představil sluchátka AirPod Max. Dle očekávání jsou velmi drahá

Apple představil sluchátka AirPod Max. Dle očekávání jsou velmi drahá

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 12. 2020 15:00 2

Po nových iPhonech 12 představil Apple nová sluchátka AirPods Max, která vstupují na trh v pěti různých barvách a s velmi ambiciózní cenovkou. Dostupná budou za 16 490 korun včetně DPH. Samotný prodej je naplánován na 15. prosince, v předprodeji je najdeme od včerejšího dne.

Reklama

„Tohle jsou sluchátka přes uši, jaká tady ještě nebyla. Náušníky i klenba hlavového mostu se dokonale přizpůsobují individuálnímu tvaru hlavy, takže AirPods Max optimálně akusticky těsní a poskytují mimořádný poslechový zážitek,“ uvádí Apple na svých stránkách.

O zvuk nových AirPods Max se starají 40mm budiče, které mají podle Applu zajistit „bohaté a hluboké basy, přesné středy a čisté výšky.“ Klenba hlavového mostu je vyrobena z prodyšné tkané síťoviny, kostra pak je zhotovena z nerezové oceli a ramena jsou samozřejmě teleskopická; díky nim mají sluchátka pohodlně sedět a přesně na uši dolehnout.

Kromě toho AirPods Max mají ve výbavě také otočnou korunku Digital Crown, která vedle klasického ovládání hlasitosti otáčením umožňuje spustit nebo zastavit přehrávání písniček či přijmout hovor. Samotné náušníky pak jsou potaženy speciální textilní síťovinou, aby nošení sluchátek bylo co nejpohodlnější.

Co se výdrže týče, tak Apple na jedno nabití slibuje poslech po dobu až 20 hodin. Dobíjet sluchátka lze bezdrátově ve speciálním minimalizovaném pouzdře. O komunikaci s telefonem se stará technologie Bluetooth 5.0.

Apple AirPods Max zamíří k zákazníkům v pěti barevných provedeních (růžová, modrá, stříbrná, zelená a šedá) s dostupností od 15. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama