samsung-predstavi-bezdratova-sluchatka-galaxy-buds-pro
Novinka Samsung představí bezdrátová sluchátka Galaxy Buds Pro

Samsung představí bezdrátová sluchátka Galaxy Buds Pro

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 12. 2020 12:16

Podle nejnovějších zpráv nebude v lednu představena pouze řada prémiových smartphonů Galaxy S21, ale také také nový model bezdrátových sluchátek. Proslýchá se, že se budou jmenovat Galaxy Buds Pro (SM-R190).

Reklama

Designově mají vycházet ze starších Galaxy Buds a Buds+ s tím, že navíc nabídnou funkci aktivního potlačení hluku (ANC). V dokumentech organizace FCC se objevil také diagram nabíjecího pouzdra nových sluchátek, které vypadá víceméně stejně, jako pouzdro aktuálních Galaxy Buds Live. Uvnitř by se měla nacházet 500mAh baterie, nabíjení dostane na starosti moderní USB-C port a chybět nemá ani 2,5W bezdrátové nabíjení.

Samsung představí bezdrátová sluchátka Galaxy Buds Pro
i Zdroj: PCTuning.cz

A na co dalšího se můžeme těšit? Očekávat prý můžeme výrazně lepší zvuk než nabízí všechny předchozí bezdrátová sluchátka, dále také vylepšenou funkci Ambient Sound, podporu standardu Bluetooh 5.0 s kodekem AAC, odolnost vůči potu, dotykové ovládání nebo bezdrátové nabíjení pomocí technologie Qi.

Cena Galaxy Buds Pro je zatím neznámá. Podle odhadů ale půjde zhruba částku v rozmezí 170 až 200 dolarů, což odpovídá přibližně 3 700 až 4 300 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama