benq-uvadi-4k-chytre-projektory-se-systemem-android-tv
Novinka BenQ uvádí 4K chytré projektory se systémem Android TV

BenQ uvádí 4K chytré projektory se systémem Android TV

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 11. 2020 10:40

Společnost BenQ uvádí novou řadu chytrých projektorů s Android TV. Nové modely staví na svých předchůdcích a přináší vylepšení v podobě 4K rozlišení, multiplatformní bezdrátové projekce, dětem přístupného obsahu a možnosti spustit veškerý obsah z obchodu Google Play.

Reklama

Model W2700i cílí na filmové nadšence zejména 4K rozlišením, podporou HDR a vysoce přesnými barvami, ktré reprezentuje 95% pokrytí barevného prostoru DCI-P3 a 100% Rec.709.

Sportovním fanouškům je doporučován model BenQ TK850i se svítivostí 3000 ANSI lumenů, 4K rozlišením s podporou HDR a speciálními režimy pro sledování sportu.

Nejdostupnějším ze tří sourozenců ze série „i“ je TH685i, projektor s Full HD rozlišením pro sledování různého obsahu nebo hraní her.

BenQ uvádí 4K chytré projektory se systémem Android TV
i Zdroj: PCTuning.cz

Chytré projektory přichází s aplikací FamilyLand umožňující upravit obsah na Youtube dostupný dětem prostřednictvím projektoru. Rodičovská kontrola zamezuje použití projektoru po uplynutí určeného času, a zároveň lze vytvářet vlastní seznam dostupného obsahu s cílem ochránit děti před nebezpečím na internetu. Na projektorech lze spustit veškerý obsah z obchodu Google Play, TV seriály, filmy, sportovní klání a fotografie bez nutnosti spojení přes kabel. Potěší také podpora technologií AirPlay a Chromecast.

BenQ W2700i se začne ještě tento měsíc prodávat za 46 889 Kč, TK850i přijde na 46 889 Kč s DPH a za TH685i zaplatí případní zájemci 22 089 Kč s DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama