call-of-duty-black-ops-cold-war-vyuziva-dlss-fortnite-ma-novou-rtxon-mapu
Novinka Call of Duty: Black Ops Cold War využívá DLSS, Fortnite má novou RTXOn mapu

Call of Duty: Black Ops Cold War využívá DLSS, Fortnite má novou RTXOn mapu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 11. 2020 10:30

Společnost Nvidia informuje, že Call of Duty: Black Ops Cold War a tři další novinky nabízejí podporu DLSS, technologie, která pomocí AI navýší snímkovou frekvenci při zachování ostrého obrazu.

Reklama

Dle Nvidie DLSS na grafikách GeForce RTX v titulu Call of Duty: Black Ops Cold War dokáže zvýšit snímkovou frekvenci ve 4K rozlišení až o 85 %. K dispozici je ale tato technologie nově i v titulech War Thunder (až o 30 % více výkonu ve 4K), Enlisted (až o 55 % více výkonu ve 4K) a Ready or Not (až o 120 % více výkonu ve 4K).

Dnes také Nvidia a Epic vydávají novou mapu pro Fortnite s názvem „RTX Deathrun“ od autorů Shride a Pimit. Je dostupná v kreativním režimu Fortnite po zadání kódu mapy 2623-0157-9251.

Během tohoto deathrunu budou hráči v nejkratším možném čase překonávat nástrahy a objevovat při tom různé funkce ray tracingu. První prostředí, Shattered Reality, oživují ray tracované odrazy a odlesky. V Mystic Cave zase nabídnou realistické stíny. Military Base využívá ray-tracované globální iluminace k vykreslení interaktivního nepřímého osvětlení.

Závěrem se podívejte na video, které ukazuje přednosti DLSS v Black Ops Cold War.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama