vodafone-a-vanoce-neomezena-data-na-mesic-zdarma-a-slevy-na-mobily
Novinka Vodafone a Vánoce: Neomezená data na měsíc zdarma a slevy na mobily

Vodafone a Vánoce: Neomezená data na měsíc zdarma a slevy na mobily

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 11. 2020 16:16

Vodafone zavádí speciální vánoční videotéku, která je součástí Vodafone TV i UPC TV. K letošním dárkům patří i neomezená mobilní data na měsíc zdarma. A nejde jen o mobilní data, kdo si pořídí pevný internet, bude ho mít několik měsíců bezplatně, a to včetně rychlosti 1 Gb/s. Na tisícové slevy se mohou těšit zájemci o nový telefon, notebook, televizi nebo PlayStation.

Reklama

Mobilní data zdarma

Prvním dárkem ze štědré kolekce jsou neomezená mobilní data na měsíc zdarma. Využít je mohou majitelé tarifů i předplacených karet s aktivním měsíčním datovým balíčkem. Kdo si chce dárek vyzvednout, může to udělat od 12. listopadu do 31. ledna 2021 na webu vodafone.cz/vanoce.

Zkrátka nepřijdou ani zákazníci tarifu Vodafone Neomezený, kteří už neomezená data využívají v rámci svého tarifu. V období 12. listopadu až 31. ledna nebude rychlost připojení zastropovaná na 10 Mb/s, ale každý si bude moci automaticky užít maximální rychlost, kterou technické parametry sítě umožní.

Pevný internet se stoprocentní slevou

Dalším z kolekce dárků je pevné internetové připojení zdarma na 3 měsíce pro všechny zákazníky, kteří si ho u Vodafonu pořídí. Dárek je dostupný prakticky pro všechny domácnosti, protože se týká nejen sítě bývalé firmy UPC včetně nejvyšší rychlosti připojení 1 Gb/s, ale i dalších partnerů Vodafonu a tedy téměř všech druhů připojení.

Vodafone a Vánoce: Neomezená data na měsíc zdarma a slevy na mobily
i Zdroj: PCTuning.cz

Vánoční videotéka

Udělat si vánoční pohodu kdykoliv a bez reklam umožní speciální videotéka, kde všichni zákazníci Vodafone TV (včetně tarifu Klasik, kde videotéka není pevnou součástí) najdou zhruba 50 oblíbených vánočních příběhů, filmů a pohádek. Některé klasické pohádky, jako Popelka a S čerty nejsou žerty, budou už dostupné i ve špičkové kvalitě obrazu – rozlišení 4K.

Není potřeba se o nic starat, vánoční sekce se zobrazí automaticky a její obsah lze přehrávat opakovaně, nic navíc se neúčtuje. Filmy přibudou i zákazníkům UPC TV. Zároveň bude možné získat kanály televize HBO na 1 měsíc se 100% slevou, a to aktivací na telefonní lince nebo v prodejně Vodafonu.

Nechybějí ani vánoční slevy ve výši až 4 000 korun, a to třeba na telefony od společností Apple a Samsung. Slevy se ale týkají i dalších zařízení, jako jsou notebooky značek Lenovo a Acer nebo televizor Sony a herní konzole PlayStation 4.

Radost z nového telefonu nepokazí jeho majiteli ani omylem rozbitý displej – platí tříměsíční záruka od nákupu, během které Vodafone displej bezplatně opraví.

A ještě něco navíc

I během Vánoc budou děti trávit čas na internetu. Rodiče mohou využít aplikaci Vodafone Family Security. Jen za 49 korun měsíčně je k dispozici až pro 6 zařízení. Díky kombinaci záruky na prasklý displej a Vodafone Family Security tak mají zákazníci jistotu, že je ochráněný jak samotný telefon, tak i bezpečnost dětí při jeho používání.

Přehled celé kolekce dárků a další informace jsou na webu https://www.vodafone.cz/vanoce/.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama