xpg-uvadi-na-trh-kompaktni-atx-pocitacovou-skrin-starker
Novinka XPG uvádí na trh kompaktní ATX počítačovou skříň Starker

XPG uvádí na trh kompaktní ATX počítačovou skříň Starker

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 11. 2020 15:25 1

Společnost XPG oznamuje nový kompaktní mid-tower s inovativním prachovým filtrem, vertikální instalací VGA a stylový průmyslový design s akcenty ARGB.

Reklama

XPG Starker se vyznačuje funkčním a poměrně elegantním designem předního panelu se dvěma světelnými proužky ARGB směřujícími dopředu a dodává se buď v černé nebo bílé barvě. Pro snadnou údržbu je case vybaven inovativním designem prachového filtru na kolejnici, který je snadno odstranitelný, což podporuje častější čištění, aby se zabránilo potenciálně hromadění prachu.

Výměnný držák VGA navíc usnadňuje předvádění grafických karet se světelnými efekty svisle nebo vodorovně, a to i přes zmenšené rozměry šasi. To mimochodem umožňuje proudění vzduchu s podporou až šesti ventilátorů.

XPG uvádí na trh kompaktní ATX počítačovou skříň Starker
i Zdroj: PCTuning.cz

Do skříně můžete uložit až dva 3,5" disky a dva 2,5" disky nebo SSD, plus je zde i tzv. Combo Drive pro formáty 2,5 "a 3,5". K dispozici je také kompletní sada I/O portů pro snadné připojení příslušenství USB, zvukových zařízení a bezproblémového přepínání mezi předprogramovanými světelnými efekty.

XPG Starker se v obchodech objeví v následujících týdnech za dosud neoznámenou cenu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama