alza-odstartovala-nejvetsi-black-friday-v-historii
Novinka Alza odstartovala největší Black Friday v historii

Alza odstartovala největší Black Friday v historii

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 11. 2020 16:08 6

Alza.cz dnes zahájila vánoční sezonu spuštěním největšího Black Friday v historii. Prodejci trhu se do něj podařilo zařadit nabídku téměř 10 000 položek. Vůbec poprvé je mezi nimi i zboží partnerů z programu Alza Dropshipment. Připraveno je tak více než 1,3 milionu kusů zboží v hodnotě přesahující jednu a půl miliardy korun.

Reklama

Black Friday představuje pro Alzu ostrý start vánoční sezony. Firma do něj připravila dosud nejrozsáhlejší nabídku více než deseti tisíc produktů napříč celým svým portfoliem. V nákupní akci je zahrnuto o 50 % více položek než loni, a ve srovnání s rokem 2016 je růst více než šestnáctinásobný.

Kromě tradičních vánočních dárků, mezi které patří hračky značek Lego nebo Mattel, připravil e-shop také širokou nabídku z oblasti IT a elektroniky.

Firma se od léta připravovala na to, aby veškeré předvánoční objednávky byla schopná zákazníkům bezpečně doručit. Skokově proto rozšířila síť bezkontaktních výdejních schránek, Alzaboxů. Celkově jich nyní provozuje více než 530, z toho přes 350 v České republice a téměř 140. V době panující pandemie se totiž osvědčují jako jeden z nejbezpečnějších způsobů doručení. Naprosto bezkontaktní vyzvednutí trvá pouhých pár sekund a schránky se při každém závozu dezinfikují.

Alza odstartovala největší Black Friday v historii
i Zdroj: PCTuning.cz

Těm, kteří dávají přednost osobnímu vyzvednutí zboží na pobočkách, firma jako nejrychlejší a nejbezpečnější cestu doporučuje využívat mobilní aplikaci. Zákazník dá e-shopu jejím prostřednictvím vědět, že se chystá zásilku vyzvedávat, aniž by musel využívat terminál a přímo vcházet do pobočky. Aplikace vystaví místo tištěného papírku elektronické pořadové číslo a informuje o výdejním místě, kde lze objednávku převzít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama