intel-a-cooler-master-predstavuji-revolucni-chladic-masterliquid-ml360-sub-zero
Novinka Intel a Cooler Master představují revoluční chladič MasterLiquid ML360 Sub-Zero

Intel a Cooler Master představují revoluční chladič MasterLiquid ML360 Sub-Zero

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 11. 2020 14:48 2

Společnost Cooler Master uvádí all-in-one sub ambientní chlazení MasterLiquid ML360 Sub-Zero s Thermoelectric Cooling (TEC) zařízením a technologií Intel Cryo Cooling. Díky této inovaci je dosaženo nižších teplot než má okolní prostředí.

Reklama

Intel a Cooler Master spojují své síly, aby poskytli řešení pro ještě účinnější chlazení procesoru. To umožní docílit vyšších frekvencí CPU i při nižším napětí a lepší stabilitu systému. Netřeba asi příliš zdůrazňovat, že vyšší frekvence procesoru znamená více výkonu, ať už jde o herní zážitek nebo profesionální tvorbu.

Novinka je vybavená vodním blokem s TEC technologií a vylepšeným čerpadlem druhé generace. Tato kombinace má za následek tak nízké teploty procesoru, jaké u vodního all-in-one chlazení dosud nebyly možné. Výkonné čerpadlo v kombinaci s masivním 360mm radiátorem snadno zvládne uchladit i ten nejvýkonnější procesor a TEC blok pracující v plné zátěži.

Při chlazení pod teplotu okolí může vzniknout problém s nechtěnou kondenzací vody na studených součástkách. S tím samozřejmě Cooler Master počítá a MasterLiquid ML360 Sub-Zero minimalizuje potenciální problém za pomoci pokročilých algoritmů a softwarového i hardwarového monitoringu. 

Intel a Cooler Master představují revoluční chladič MasterLiquid ML360 Sub-Zero
i Zdroj: PCTuning.cz

Hlavní přednosti MasterLiquid ML360 Sub-Zero:

  • Čerpadlo druhé generace – vylepšená pumpa se stará o rychlejší oběh chladicí kapaliny a tím účinnější odvod tepla
  • Termoelektrické chlazení – integrovaný TEC blok rychle reaguje na změny v zátěži procesoru a nabízí efektivní a účinné chlazení
  • Technologie Intel Cryo Cooling – unikátní kombinace spolehlivého hardwaru, softwaru a firmwaru byla navržena tak, aby pomohla dosáhnout toho nejlepšího výkonu pro hráče, overclockery a tvůrce obsahu.
  • Software – uživatelsky přívětivý ovládací program umožní jednoduše vyladit výkon TEC pro různé profily chlazení
  • 360mm radiátor – rozšířená plocha radiátoru v kombinaci se třemi ventilátory SF120 rychle a účinně odvádí nechtěné teplo ze systému

Cooler Master MasterLiquid ML360 Sub-Zero bude v Evropě k dispozici na konci listopadu za doporučenou koncovou cenu 349,99 eur (v přepočtu 9 300 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama