western-digital-predstavuje-nove-rady-nmve-datovych-nosicu
Novinka Western Digital představuje nové řady NMVe datových nosičů

Western Digital představuje nové řady NMVe datových nosičů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 11. 2020 13:08

Mezi novinkami najdeme SSD Ultrastar DC ZN540 ZNS pro datová centra, průmyslový IX SN530 určený pro extrémní prostředí a také 2TB Blue SN550 určený pro zrychlení výkonu počítače.

Reklama

SSD Ultrastar DC ZN540 ZNS obsahuje vertikálně integrovaný řadič NVMe se dvěma porty a vysokou dostupností s kapacitou až 8 TB ve standardním rozměrovém formátu U.2. Ideální je pro multitenantní prostředí a další datacentrické aplikace, jako je zpracování toku událostí. Ve srovnání s běžnými jednotkami SSD přináší až čtyřnásobný výkon a 2,5násobné vylepšení QoS, stejně jako lepší energetickou účinnost.

Western Digital představuje nové řady NMVe datových nosičů
i Zdroj: PCTuning.cz

Naproti tomu IX SN530 je ideální pro automatizaci závodů, přepravu, zdravotnictví, robotiku, drony, obranu, maloobchod a další nepříznivá prostředí na periferních zařízeních. Má široký rozsah provozních teplot -40 až +85 °C a provozní odolnost vůči vibracím až 20 G. S rychlostí čtení až 2 400 MB/s se jedná o výkonné řešení pro výrobce OEM, kteří navrhují nové aplikace nebo přecházejí z disků SATA. Je k dispozici v kompaktních formátech M.2 2230 nebo M.2 2280 v kapacitách 85 GB až 2 TB. V současnosti probíhá distribuce ukázkových kusů řady IX SN530 TLC. Verze SLC budou k dispozici v lednu 2021.

Western Digital představuje nové řady NMVe datových nosičů
i Zdroj: PCTuning.cz

Portfolio WD Blue nyní nabízí SN550 v kapacitě 2 TB a přináší tvůrcům obsahu, včetně grafiků, animátorů, kameramanů, architektů a vývojářů softwaru, řešení NVMe s vyšší kapacitou. SN550 je možné zakoupit u vybraných maloobchodníků Western Digital, e-shopů, prodejců, systémových integrátorů a v obchodě WD za doporučenou cenu 249,99 dolaru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama