stahujte-z-epic-games-store-hru-dungeons-3-zdarma
Novinka Stahujte z Epic Games Store hru Dungeons 3 zdarma

Stahujte z Epic Games Store hru Dungeons 3 zdarma

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 11. 2020 21:57

Podle původních plánů jsme už touto dobou měli stahovat skvělou strategii World in Conflict, jenže herní obchod Epic Games Store se, jako už po několikáté, rozhodl pro změnu a tak nám nabízí úplně jiný titul, než původně sliboval. Ale nestěžujeme si, to jako vůbec ne.

Reklama

V aktuální nabídce je hrou zdarma strategie Dungeons 3 od tvůrců z Realmforge Studios, která vyšla v roce 2017. V tomto titulu bude vaším úkolem vytvořit jedinečný podzemní dungeon s širokou škálou místností, pastí a budov.

Buďte si jistí, že dohromady dáte tu nejděsivější armádu, jakou svět kdy spatřil, z odporných kreatur, jako jsou orkové, sukuby, zombie a spousta dalšího. A až shromáždíte svá vojska, nastane ten správný čas vynořit se z temnot a dovést armádu na povrch, kde budete ničit zemi a likvidovat vše, co vám přijde do cesty.

Na Steamu má aktuálně hra 94 % kladných recenzí, na Metacriticu pak hodnocení 75 %. O zábavu tak nebude nouze. Aktivovat Dungeons 3 si můžete na tomto odkazu, pokud tak učiníte, zůstane vám hra v knihovně už napořád. Čas na vyzvednutí máte do 12. listopadu.

Stahujte zdarma z Epic Games Store

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama