huawei-v-dobe-koronaviru-prodlouzena-zaruka-a-doprava-do-opravny-zdarma
Novinka Huawei v době koronaviru: prodloužená záruka a doprava do opravny zdarma

Huawei v době koronaviru: prodloužená záruka a doprava do opravny zdarma

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 11. 2020 18:00

Společnost Huawei reaguje na současnou situaci a přináší dvě nové výhody pro své zákazníky: prodloužení záruky o tři měsíce a dopravu zařízení zdarma do servisního střediska.

Reklama

Prodloužení záruky

Huawei chápe, že telefony, tablety a počítače jsou nyní pro zákazníky kvůli potřebě udržovat kontakt se svojí rodinou a přáteli důležitější než kdy dřív. Proto se rozhodl poskytnout výhody všem zákazníkům, kteří si zakoupili jeho produkty

Na výrobky zařízení Huawei včetně mobilních telefonů, tabletů, počítačů, nositelných a síťových zařízení, jejichž původní dvouletá záruka výrobce uplyne v období od 15. října 2020 do 15. ledna 2021, se záruka automaticky prodlouží do 15. ledna 2021.

Ověřit záruční dobu svého zařízení Huawei si můžete v aplikaci Podpora -> Můj profil -> Výhody zařízení, anebo na oficiálních webových stránkách v sekci Podpora.

Huawei v době koronaviru: prodloužená záruka a doprava do opravny zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

Kurýr zdarma pro záruční opravy

Pokud jste majitelem produktu Huawei a potřebujete využít servis v rámci záruky, nemusíte nikam chodit. Vaše zařízení vyzvedne kurýr přímo u vás doma a dopraví jej do servisního střediska. Po diagnostice a opravě bude zařízení bezplatně doručeno zpátky k vám domů. Zákazníci si mohou objednat vyzvednutí zařízení kurýrem přes formulář na webových stránkách servisních center.

Servisní režim

Jedná se o režim, který je vyvinutý na ochranu fotek, kontaktů, zpráv a dalších osobních informací během opravy zařízení značky Huawei. K šifrování dat se používá bezpečnostní algoritmus, který provede úplnou izolaci osobních údajů.

Když je servisní režim zapnutý, na telefonu se zobrazí pouze předinstalované aplikace a uživatelské prostředí. Aplikace jiných výrobců, jako je WhatsApp, Facebook, Messenger, mobilní bankovnictví a další, jsou na telefonu skryty.

Po vypnutí servisního režimu a zadání hesla pro odemčení obrazovky jsou všechna data okamžitě obnovena bez vlivu na každodenní použití telefonu.

Než tedy pošlete telefon do servisního centra, Huawei prosí o zapnutí Servisního režimu.

Jak otevřít Servisní režim:

Huawei v době koronaviru: prodloužená záruka a doprava do opravny zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama