v-cesku-se-bude-prodavat-novy-chytry-reproduktor-od-applu
Apple Novinka V Česku se bude prodávat nový chytrý reproduktor od Applu

V Česku se bude prodávat nový chytrý reproduktor od Applu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 11. 2020 13:30 1

Dlouho to vypadalo tak, že se chytrý reproduktor HomePod Mini, který společnost Apple představila na tiskové konferenci s novými iPhony 12, v Česku prodávat nebude. Ledy se však v posledních dnech nečekaně hnuly a my tak víme, že jej někteří prodejci do tuzemska přece jenom dovezou.

Reklama

Skladem by prodejci měli HomePod mini mít v druhé polovině listopadu. Nabízet jej budou v černém i bílém provedení za doporučenou cenu 3 499 Kč. Reproduktor na první pohled zaujme kompaktními rozměry a kulatým designem, který nahradil válcovitý tvar, na který zákazníci byli zvyklí u předchůdců. Na kompaktní rozměry se americký počítačový gigant nezaměřil náhodou – věří, že si nyní lidé koupí těchto chytrých reproduktorů domů více.

HomePod je relativně sofistikované zařízení, protože dokáže obsluhovat chytrou domácnost na základě hlasových povelů přes asistentku Siri, které mu uživatel zadá. Například díky funkci zvané Intercom můžete mít po domě nebo bytě více chytrých reproduktorů, skrze které lze komunikovat s dalšími členy domácnosti.

 V Česku se bude prodávat nový chytrý reproduktor od Applu
i Zdroj: PCTuning.cz

V novém repráčku je Siri schopná se také snáze napojit na systémy pro chytré domácnosti a na dálku řídit například termostaty, různá zabezpečovací zařízení, přehrávat hudbu a tak podobně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama