tydenni-prehled-recenzi-a-megatestu
Novinka Týdenní přehled recenzí a megatestů

Týdenní přehled recenzí a megatestů

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

7. 1. 2006 00:00 3

Po menší odmlce je tu opět přehled, ve kterém snad naleznete vše, co potřebujete. Ať už se rozhodujete nad koupí procesoru či operační paměti, doufám že Vám usnadním práci. A nyní do toho.

Reklama
Týdenní přehled recenzí a megatestů
i Zdroj: PCTuning.cz

Na obrázku jeden z mnoha PC na CES

Jestli žádáte od svého počítače skutečný výkon, je k tomu potřeba zdroj. Guru3D si vzalo na mušku Enermax Liberty 620 Watt a celou recenzi naleznete zde.

O techologii AVIVO jsem se zmiňoval již minule. Digit-life má na kontě již dva díly povídání na toto téma. První díl je k přečtení tady a druhý díl zde.

Nevím jak Vám, ale mně se už z GeForce 7800GTX točí hlava. Server Digit-life přinesl srovnávací test těchto grafických karet.

Od zveřejnění této recenze uplynula delší doba, ale jistě si zaslouží nějakou tu pozornost. Intel, který plánuje postupně opouštět vody PC´s, vydal procesor Pentium XE 955.

Jistě alespoň tušíte, co je diskové pole RAID. HDD byly dlouhou dobu nejzastaralejší komponentou. Vše o tomto svěžím větru (a několika kartách RAID podporujících) v této oblasti se dočtete na serveru tomshardware.

Nelíbí se Vám velké počítačové skříně? S motherboardem microATX - ASRock 939NF4G-SATA2 ji snad potřebovat nebudete. Na podrobnou recenzi se podívejte na serveru pcstats.

Firma A4Tech není žádným nováčkem. Pokud Vám už také vypadla z povědomí, je třeba si ji připomenout. X-718 je nový herní hlodavec, který by mohl konkurovat velikánům na tomto poli.

Otázky bezpečnosti je téma na dlouhé povídání. Zdnet zveřejnil článek shrnující minulý rok a obsahující porovnání OS Windows a Linux.

Článků "How to" bylo napsáno spousty. Zde je jeden takový, který se zabývá propojením 5.1 aparatury s počítačem. Nesmějte se, viděl jsem člověka, kterému se podařilo zapojit USB obráceně.

Posledních pár dní je ve znamení CES. Bit-tech.net se zaměřil na to nejdůležitější, a tak se můžete podívat z pohodlí domova na to, co se dělo za "velkou louží".

Zaměřeno na: Logitech. Bezdrátové komponenty u mě ještě sice nepadly v milost, tento set však stojí za zvážení. Logitech Cordless Desktop MX5000 je set klávesnice a myši.

Sunbeam sice není tak moc zpropagovaná firma, ale počítačové skříně vyrábí solidní. Silent Storm ATX je zajímavý už svým názvem, co ale umí navíc?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama