philips-rozsiruje-radu-b-o-nove-interaktivni-dotykove-monitory
Novinka Philips rozšiřuje řadu B o nové interaktivní dotykové monitory

Philips rozšiřuje řadu B o nové interaktivní dotykové monitory

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 10. 2020 14:50

Philips uvádí na trh nové monitory s technologií SmoothTouch a antireflexní vrstvou: modely 172B9TL (17") a 242B9TL (úhlopříčka 23,8").

Reklama

Nové monitory od Philipsu mají funkci SmoothTouch, což znamená, že displej využívá kapacitní desetibodovou dotykovou technologii Projected, která zaručuje plynulou odezvu. Skleněná vrstva zajišťuje ochranu proti poškrábání až 7H. To je nesmírně důležité pro určitá průmyslová odvětví, jako jsou maloobchod, supermarkety, logistika a HoReCa, kde pro provoz svých aplikací potřebují odolné dotykové řešení.

Díky antireflexní vrstvě (zkráceně AG) nepotřebujete další filtr pro zvýšení pohodlí očí, což je zásadní v prostředích se světly namířenými přímo na monitor. Tyto nové monitory Philips také splňují mezinárodní standard IP65 (pouze ze předu) pro odolnost proti vodě a prachu.

Philips rozšiřuje řadu B o nové interaktivní dotykové monitory
i Zdroj: PCTuning.cz

Oba monitory mají port HDMI, který zajišťuje univerzální digitální připojení, dva USB 3.1 porty pro vysokorychlostní přenos dat a také DisplayPort. Ke zlepšení a zajištění ještě vyšší produktivity lze displeje používat s vlastním prstem, pasivním stylusem vyrobeným z vodivé látky nebo gumy a speciálními rukavicemi.

Ve výbavě obou novinek najdeme v neposlední řadě také stojan SmartStand, umožňující plynulé naklánění a nastavení výšky, a s možností skládání pro nastavení různých ergonomických poloh. Disponují také držákem VESA pro maximální flexibilitu.

Philips 242B9TL nabízí rozlišení Full HD 1 920 × 1 080 px, zatímco model 172B9TL jen 1 280 × 1 024 pixelů. 172B9TL a 242B9TL jsou již v obchodech za doporučené ceny 10 111 Kč a 10 933 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama