sony-predstavuje-na-vybranych-chytrych-televizorech-aplikaci-apple-tv
Novinka Sony představuje na vybraných chytrých televizorech aplikaci Apple TV

Sony představuje na vybraných chytrých televizorech aplikaci Apple TV

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 10. 2020 15:54

Počínaje dnešním dnem si mohou evropští zákazníci na vybraných modelech televizorů Sony vychutnat Apple TV+, kanály Apple TV a mnoho dalšího. Aplikace je v Evropě k dispozici pro sérii Sony XH90 prostřednictvím aktualizace softwaru.

Reklama

Aplikace Apple TV sjednocuje všechny způsoby sledování pořadů a filmů do jednoho místa a navíc přichází s Apple TV+, novou předplacenou službou pro přehrávání videí od Applu, která nabízí pořady, filmy a dokumenty od nejkreativnějších scénáristů světa. Díky rodinnému sdílení může předplatné kanálů Apple TV využívat až šest členů rodiny s použitím vlastního Apple ID a hesla.

 Sony představuje na vybraných chytrých televizorech aplikaci Apple TV
i Zdroj: PCTuning.cz

Zákazníci se mohou prostřednictvím aplikace Apple TV přihlásit k odběru Apple TV + za cenu 139 Kč měsíčně. Po omezenou dobu si budou moci zákazníci, kteří si zakoupí nový iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch nebo Mac, užívat Apple TV+ po dobu jednoho roku zcela zdarma.

Zprávu Sony uzavírá s tím, že aplikace Apple TV bude dostupná pro vybrané modely modelové řady televizorů Sony 2018 a u většiny modelů 2019 a 2020 od konce roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama