dell-predstavuje-trojici-novych-monitoru-ze-serie-ultrasharp
Novinka Dell představuje trojici nových monitorů ze série UltraSharp

Dell představuje trojici nových monitorů ze série UltraSharp

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 10. 2020 11:36

Společnost Dell představuje novinky v portfoliu UltraSharp monitorů, které jsou ideální nejen pro kancelářské potřeby.

Reklama

UltraSharp 32 HDR PremierColor (UP3221Q) je profesionální monitor vybavený dvěma tisíci stmívacích zón s přímým mini-LED podsvícením a diodami, kde samostatně řízené zóny zajišťují maximální kontrast s temně černou a jasnou bílou. Tento 32palcový model nabízí 99,8% pokrytí barevného prostoru DCI-P3, rozlišení 4K a podporu vysokého dynamického rozsahu VESA DisplayHDR 1000; umožňuje tak přesnou a jednotnou reprodukci barev u filmového a video obsahu.

Výrobce uvádí, že se jedná se o první profesionální monitor na trhu s vestavěnou kalibrační sondou se softwarem Calman. Uživatelé si mohou zvolit plánovanou nebo neplánovanou kalibraci s připojeným PC nebo bez něj.

Dell představuje trojici nových monitorů ze série UltraSharp
i Zdroj: PCTuning.cz

Kancelářským pracovníkům, kteří často zpracovávají tabulky a jiné datově orientované úlohy, Dell nabízí monitory UltraSharp 24 USB-C Hub (U2421E) a UltraSharp 34 Curved USB-C Hub Monitor (U3421WE).

24palcový U2421E s poměrem stran 16:10, je první monitor od Dellu s technologií ComfortView Plus – integrovaným hardwarovým řešením certifikovaným laboratořemi TÜV Rheinland, které minimalizuje vyzařování škodlivého modrého světla a tím zvyšuje pohodlí pro oči, avšak zachovává věrné podání barev. Monitor U3421WE s úhlopříčkou 34palců, vestavěnými dvoupásmovými reproduktory a mimořádně tenkými rámečky na třech stranách pak nabízí rozlišení WQHD a 95% pokrytí barevného prostoru DCI-P3.

K novým monitorům řady P (P2721Q, P3221D, P3421W) a novému 24palcovému monitoru UltraSharp lze přitom připojit nejnovější produkt Dell z oblasti audiotechniky, zvukovou lištu Dell Slim Soundbar (SB521A), která se připíná magneticky ke spodní straně monitoru a nijak neomezuje jeho náklon a otáčení ve všech směrech. Lišta je osazená reproduktory o výkonu 3,6 W a připojuje se jednoduše na principu plug-and-play bez nutnosti instalovat dodatečný software.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama