kuki-prichazi-s-novym-tarifem-pro-televizni-fajnsmekry
Novinka Kuki přichází s novým tarifem pro televizní fajnšmekry

Kuki přichází s novým tarifem pro televizní fajnšmekry

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 10. 2020 16:12 1

Internetová televize Kuki zavádí nový tarif Kuki extra. Hlavním lákadlem je kompletní nabídka 147 programů, možnost sledování na větším počtu zařízení a přístup do online knihovny filmů a seriálů. Tarif je určen především početným domácnostem a filmovým a televizním nadšencům. 

Reklama

Nejnovější přírůstek do nabídky společnosti zahrnuje všech 147 televizních kanálů, a to včetně prémiových programů z rodiny HBO a Cinemax. Součástí je i přístup do online platformy HBO Go.

Divákům mimo jiné umožňuje nahrávat až 100 hodin obsahu, samozřejmostí je pak zpětné zhlédnutí až 7 dní a každý měsíc přístup ke speciálnímu promo kanálu zdarma. Nový tarif tak doplňuje dosavadní nabídku společnosti, kterou tvořily tarify Kuki start, Kuki menší a klientsky nejpopulárnější Kuki větší.

Kuki přichází s novým tarifem pro televizní fajnšmekry
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdaleka se však nejedná o jedinou novinku letošního podzimu. Již před dvěma měsíci dostali zákazníci Kuki vylepšení v podobě uživatelských profilů a nastavitelného vzhledu prostředí aplikace.

Nově pak mohou například ovládat přehrávání v televizi pomocí mobilu, snadno přepnout ze zpětného na živé vysílání v rámci jednoho pořadu či nechat se inspirovat doporučeným obsahem šitým na míru. Změny se dočkalo i vyhledávání jednotlivých kanálů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama