bill-gates-zahajil-ces-v-las-vegas
Novinka Bill Gates zahájil CES v Las Vegas

Bill Gates zahájil CES v Las Vegas

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

5. 1. 2006 00:00 18

Předseda a hlavní softwarový architekt Microsoftu zahájil CES přednáškou o nastávajícím operačním systému Windows Vista. Co víc si přát? Největší vizionář jistě dokázal všechny přítomné zaujmout. My se nyní podíváme na průběh přednášky.

Reklama
Bill Gates zahájil CES v Las Vegas
i Zdroj: PCTuning.cz

Zahájení CES (Consumer Electronics Show) se chopil samotný pan Bill Gates. Čemu jinému by se mohl věnovat, než na svět přicházejícímu dítku Windows Vista? Letos by totiž už mělo spatřit světlo světa (konečně). Gates ve spolupráci se s několika pracovníky Microsoftu představil Vistu snad v tom nejlepším světle.

Jak konference probíhala? Bill představil fotografický editor, díky kterému by mělo být snazší upravit své fotografie před nahráním na internet. Nám, profesionálům se to nestává, ale pro ty ostatní je tu automatické zálohování fotek:). Gates dále oznámil, že ovládání Visty má být mnohem jednodušší, oproti minulým verzím OS Windows. Přehráváte-li si písničku, nemá být sebemenší problém s tím, zjistit jméno zpěváka atd. Gates také řekl, že si dokáže představit zasílání obrázků z televize na mobilní telefon. Společnost se prý v době než Vista vyjde, bude věnovat vytváření více uživatelsky příjemnějších aplikací.

Vydání Visty bude při nejmenším událost měsíce. jestli se vše vydaří, máme ji tu za pár měsíců a s ní nelidské HW nároky (na operační systém). Nevím jak Vy, ale já zůstanu o pár vývojových řad níže.

Podle engadget extremetech

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama