sluzba-geforce-now-je-pripravena-na-novinky-v-hyper-scape-i-apex-legends
Novinka Služba GeForce NOW je připravena na novinky v Hyper Scape i Apex Legends

Služba GeForce NOW je připravena na novinky v Hyper Scape i Apex Legends

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 10. 2020 11:46

Tento týden přináší Nvidia celkem 10 her do knihovny GeForce NOW. Je mezi nimi například Rising Storm 2: Vietnam, multiplayerové FPS, které tento týden nabízí Epic Games Store zdarma. Mezi další zajmavé přírůstky patří survivalová novinka The Survivalists nebo arkádové závody Hotshot Racing. Návrat slaví Steam verze oblíbeného titulu Subnautica.

Reklama

Kromě toho informuje Nvidia o tom, že odstartovala druhá sezóna Hyper Scape Season 2 a členové GeForce NOW tak mohou ihned začít hrát bez nutnosti trávit čas stahováním nebo instalací. Update přináší nové zbraně jako Atrax, samonabíjecí pušku, která vystřeluje přilnavé explozivní projektily. Do nabídky přibyly také další hacky, inovovaný systém ranků nebo Infinite Side event.

Na novou verzi povýšila i free-to-play FPS od EA a Respawn Entertainment Apex Legends. V novém updatu přináší Aftermarket Collection event a podporu betaverze pro meziplatformní cross-play.

Aktualizace také přináší kosmetické předměty omezené právě na nový event. Časově limitovaný je pak mód Flashpoint, který přidává rozlehlé zóny vyznačené kolem měst v Kings Canyon. V nich se regeneruje hráčovo zdraví i štíty, což může změnit dynamiku jednotlivých zápasů.

Apex Legends je oblíbeným titulem na GeForce NOW, hráči jej ihned mohou začít hrát na PC, Macu, Shield TV i na zařízeních s Androidem i Chromeboocích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama