digitalni-ramecek-netgear-meural-umoznuje-sdilet-fotografie
Novinka Digitální rámeček NETGEAR Meural umožňuje sdílet fotografie

Digitální rámeček NETGEAR Meural umožňuje sdílet fotografie

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 10. 2020 10:30

Netgear představuje nový 15,6palcový digitální fotorámeček Meural s bezdrátovým Wi-Fi připojením. Zařízení nabízí svým uživatelům i jimi vybraným kontaktům možnost bezpečně sdílet a přehrávat své fotografie odkudkoli na světě.

Reklama

Nový digitální fotorámeček Meural je vybaven 15,6palcovým displejem (343 mm x 191 mm) s rozlišením Full HD (1 920 × 1 080 px), antireflexní úpravou a technologií TrueArt. Součástí fotorámačku je také trojice senzorů reagujících na orientaci, uživatelská gesta i míru okolního osvětlení. Zařízení lze umítit do horizontální i vertikální polohy, na stůl i na zeď.

Meural je možné jednoduše propojit se smartphonem a automaticky z něj přehrát požadované fotografie či alba. Tuto možňost mají vedle uživatele také vybraní členové rodiny či přátelé, jimž je poskytnut vzdálený zabezpečený přístup. Fotografie a celá alba jsou do zařízení nahrávána a následně i organizována pomocí mobilní aplikace Meural. Ta mimo jiné zajišťuje také správu celého zařízení. Jednotlivé fotografie lze doplnit o popisky v podobě místa, datumu i názvu.

Digitální rámeček NETGEAR Meural umožňuje sdílet fotografie
i Zdroj: PCTuning.cz

Fotorámeček Meural disponuje 8GB interní pamětí, z níž 4 GB jsou vyhrazeny pro ukládaní fotografií. Vedle vlastních a sdílených fotografií má uživatel k dispozici také úvodní kolekci 100 uměleckých děl předních světových umělců a galerií.

Cena rámečku Meural je stanovena zhruba na 6 500 Kč. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama