huawei-zacne-vyrabet-herni-monitory
Novinka Huawei začne vyrábět herní monitory

Huawei začne vyrábět herní monitory

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 10. 2020 13:00

Protože má Huawei těžkosti s prodejem chytrých telefonů, snaží se příjmy diverzifikovat někde jinde. Hodně se zaměřuje na notebooky, nositelnou elektroniku, tedy na chytré hodinky a sporttrackery, a brzy vstoupí i do segmentu počítačových monitorů. Upozornil na to server Huawei Central.

Reklama

Podle dostupných informací nabídne monitor AD80HW displej úhlopříčky 23,8 palce a velmi tenké postranní rámečky, přičemž poměr displeje k tělu má činit 90 procent. Vzhledem k použití IPS technologie můžeme očekávat široké pozorovací úhly 178 stupňů v obou směrech (vertikálně i horizontálně).

Monitor podporuje 99 % sRGB (72 % NTSC) barevného gamutu a získal také certifikaci organizace TÜV Rheinland, protože přináší funkce, které snižují únavu očí.

Kdy se Huawei AD80HW objeví v obchodech a za jakou částku, bude teprve upřesněno. Výrobce si tyto důležité informace zatím nechává pro sebe. Víme však, že v budoucnu bychom se od Huawei měli dočkat dvou herních monitorů se zakřivenými displeji, které mají nabídnout úhlopříčky 27 a 34 palce a velmi rychlou obnovovací frekvenci.

Huawei začne vyrábět herní monitory
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama