tp-link-uvadi-novou-venkovni-antenu-cpe-710-odola-neprizni-pocasi
Novinka TP-Link uvádí novou venkovní anténu CPE 710. Odolá nepřízni počasí

TP-Link uvádí novou venkovní anténu CPE 710. Odolá nepřízni počasí

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 9. 2020 13:07

Společnost TP-Link představuje na trhu novou venkovní anténu CPE 710 odolnou vůči vlivům počasí, která zvládne přenášet bezdrátový signál Wi-Fi i na větší vzdálenosti a může se pochlubit i rychlou montáží a snadným nastavením.

Reklama

Jde o dosud nejvýkonnější směrovou anténu v portfoliu TP-Linku, která zároveň nabízí nejvyšší rychlost přenosu, a to až 867 Mb/s při 5GHz bezdrátové datové rychlosti, samozřejmě při využití podporovaného standardu 802.11ac. Zpětně kompatibilní je pak zařízení i se staršími standardy 802.11a/n.

Takto vysoké rychlosti je možné dosáhnout i díky podpoře 2×2 MIMO 802.11ac, tedy řešení ideálního pro využití k přenosu dat na větší vzdálenosti. Ke stabilnějšímu připojení napomáhá i směrovost paprsku, snížená latence (odezva) i šum.

TP-Link uvádí novou venkovní anténu CPE 710. Odolá nepřízni počasí
i Zdroj: PCTuning.cz

Stabilita antény TP-Link CPE710 je zajištěna i použitím inovativních dílů se zámkem, jež usnadňují fyzickou montáž na tyč. Robustní konstrukční řešení pak zajišťuje stabilitu zařízení i za silného větru. Vůči dalším vrtochům počasí je anténa odolná díky nadstandardnímu krytí IP65. Plus zde máme 15kV ESD a 6kV ochranu před blesky, čímž vhodnost využití v opravdu každém počasí jen potvrzuje.

Firemní administrátoři budou jistě potěšeni centralizovaným systémem správy Pharos Control, který je k dispozici zdarma a kterým lze spravovat veškeré prvky podnikové sítě řady TP-Link Pharos. Neposlední řadě je nutné zmínit pasivní podporu technologie PoE (Power-over-Ethernet), jež umožňuje vyšší flexibilitu aplikací a snadnou instalaci bez nutnosti napájecího kabelu.

TP-Link CPE71 se v tuzemských obchodech prodává zhruba za 1 800 Kč s DPH:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama